Τρίτη 8 Μαΐου 2012

η Λένα προς τ'άστρα

Θα σας πω μια ιστορία,τη δικιά μας ιστορία,είναι λίγο πικρή,είναι όμως και όμορφη γιατί συνεχίζεται,εξελίσσεται...(με δύναμη ψυχής) Θέλω να τη μοιραστώ εδώ,σ'αυτό το φτωχικό μου,γιατί είναι ένα κομμάτι από μένα,της ζωής μου,ή η ζωή μου όλη καλύτερα.Και γύρω-γύρω,όλα τα άλλα αγαπημένα,οι στίχοι,τα τραγούδια,τα σκουλαρίκια,οι προσπάθειες για δημιουργία και όχι μόνο, οι στιγμές που ζω εδω στο φτωχικό της ψυχής μου,παρέα με τα άστρα μου...
Πολυλογώ πάλι,συγνώμη,καμιά φορά σα να μη ξέρω πως να βάλω όλες αυτές τις λέξεις,σκέψεις σε σειρά.
Είμαι η Λένα δύο αγοριών του Γιώργου και του Νικάνωρα,που είναι 12 και 6 χρονών,και είμαι περήφανη που είμαι η μαμά τους.Ο Νικάνωράς μου,έχει εγκεφαλική παράλυση,σπαστική τετραπληγία,ύστερα από εγχείρηση καρδιάς,εδώ και 4μισοχρόνια.Ήταν άτυχος,όμως αγωνίζεται καθημερινά,προσπαθεί,είναι και ας του στέρησαν τόσα ένα χαρούμενο παιδάκι.Θα'θελα να μιλάω,να μοιράζομαι εδώ μέσα όλα όσα νιώθω,μπορώ,προσπαθώ...Ο Γιώργος μου,πάει έκτη δημοτικού,είναι καλό παιδί,μαθητής και αδερφός.
Παρέα να κάνουμε το ταξιδάκι μας για την πολυπόθητη Ιθάκη,ευχαριστώ,καλό ξημέρωμα...

2 σχόλια:

  1. Λένα μέρες τώρα με κερνούσες ευαισθησία και τρυφερότητα ερχόμενη στο "φτωχικό" σου όπως το λες, σήμερα όμως δε την περίμενα αυτή την πίκρα.
    Ευχομαι απο καρδιάς ο καθημερινός αγώνας και η προσπάθεια όλων σας να αποδώσει καρπούς και νάχει μια ικανοποιητική ζωή το παιδάκι.Ειλικρινά δε ξέρω τι να πω, παρόλο που έχω περάσει κι εγω τα δικά μου , οταν πρόκειται για παιδί,δεν τ αντέχω.
    ΔΥΝΑΜΗ σου εύχομαι Λενάκι,κι απ οτι φαίνεται την έχεις.
    Παρέα θα το κάνουμε το ταξίδι μας.

    Ααα, μπες κι εδώ
    http://voltastoneiro.blogspot.com/
    είναι ένα πολύ ωραίο Ιστολόγιο θα βρεις κοινές αγάπες. Θάθελα να δω και το μότο σου ζωγραφισμένο απο την ΑΘηνά.
    Θα στο συνιστούσα ούτως ή άλλως απο πριν.

    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Χαρά μου,συνταξιδιώτισα,
    συγχώρα με για την πίκρα,φιλιά και ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή